Kuşburnu Yağı nedir?

NaturalWeb

Rosehip Seed OilKuşburnu tohumu yağı doğal bir nemlendiricidir. Yağı ağır bir kokusu vardır ve ışığı yanar. Hızla cilt içine battı ve altında kullanılabilir kozmetik Tek başına ya da. Hızla battı yana,, Bu yağ, yağlı bir his arkasında bırakmaz.

Kuşburnu tohumu yağı yenilemek ve yeteneğine sahip olduğuna inanılan gençleştirmek, ve C ve E vitaminleri içerir, likopen, ve esansiyel yağ asitleri. Bu, bir tamamen doğal bir ürün, Hangi tohumu yağı kozalara ayıklanması tarafından yapılır (kuşburnu denir) hangi yapraklarını döken edildikten sonra gül ocaklarına bırakılan.

Bu ürün kremleri de dahil olmak üzere çeşitli formlarda satılmaktadır, losyon, yüz ve masaj yağları. Düz Kuşburnu tohumu yağı güvenle cilt üzerinde kullanılan. Gerekli miktar mümkün bu petrolün eklemenizi kolaylaştırır krem ve losyonlar ve hala tam olarak yararlı.

Bir olarak satın alabilirsiniz 100% saf yağ, onun tam etkileri ulaşmak için yapmanız gereken, ya da bir nemlendirici veya krem ​​maddeler biri olarak alabilirsiniz.

Tüm, muhtemelen en yararlı güzellik yardımcısıdır. Ek olarak genç bir cilt gençleştirici ve korunması, Kuşburnu tohumu yağı kuru kırılgan tırnaklar ve yıpranmış saçlar tedavisinde yararlıdır. Boyama ve kalıcı dalga çözümleri saçın doğal parlaklık ve yumuşaklık yok. Kuşburnu tohumu yağı ile şampuan ve kremleri bu hasarı tedavi.

Trilogy 100% Organic Rosehip Oil - Amazon Limited Edition


You can leave a response, or trackback from your own site.

One Response to “What is Rosehip Seed Oil?”

  1. jamile wehbe says:

    hello j'ai des cicatrices d'acne et des fois de l'acne kck vs me conseille je suis decourage par les medicaments merci de me repondre

Leave a Reply

Spam Protection by WP-SpamFree


Trilogy 100% Organic Rosehip Oil - Amazon Limited Edition