Nypon fröolja är en naturlig fuktgivare. Oljan har en tung doft och går på lätt. Det sjunker in i huden snabbt och kan användas under kosmetika eller ensam. Eftersom det sjunker i snabb, denna olja lämnar inte bakom en fet känsla.
Nypon fröolja tros ha möjlighet att uppdatera och föryngra, och innehåller vitamin C och E, lykopen, och essentiella fettsyror. Det är en helt naturlig produkt, som är gjord genom att extrahera oljan från frökapslar (kallas nypon) som är kvar på rosenbuskar efter att bladen har fällts.
Detta produkt säljs i många former, inklusive krämer, lotion, ansikts-och massageoljor. Rakt nypon fröolja är säkert används på huden. Den lilla mängd som behövs gör det möjligt att lägga till denna olja till krämer och lotioner och ändå få full nytta.
Du kan köpa den som en 100% ren olja, som du bör göra för att uppnå full effekt, eller så kan du också få det som en av ingredienserna i en fuktighetskräm eller grädde.
Övergripande, Det är kanske den mest användbara skönhet stöd. Förutom att föryngrande och bevara ungdomlig hy, nypon vegetabiliska oljor är användbara vid behandling torra sköra naglar och skadat hår. Färg och permanenta lösningar våg förstöra hårets naturliga glans och mjukhet. Schampo och balsam med oljor nypon utsäde behandla dessa skador.



NaturalWeb
Posted in
Tags: 



hello j'ai des cicatrices d'acne et des fois de l'acne kck vs me conseille je suis decourage par les medicaments merci de me repondre