Posts Tagged ‘Ulei de seminţe de măceşe’

Ce este de ulei din seminţe de măceş?

ulei de seminţe de măceş este un hidratant natural. Uleiul are un miros greu şi merge pe lumina. Să se scufunde în piele rapid şi pot fi utilizate în cadrul produselor cosmetice sau doar. Deoarece aceasta să se scufunde în rapid, Acest ulei nu lăsa în urmă un sentiment gras. Ulei din seminţe de măceşe se crede că au capacitatea de a reîmprospăta [...]


Citeşte mai mult ...

Sfaturi pentru Reducerea acnee rozacee facială

Aţi simţit întotdeauna atât de neajutorat pe care îl întrebau dacă v-ar fi vreodată capabil de a scăpa de acnee rozacee dumneavoastră boală de piele? Apoi pune un zâmbet mare pe faţa ta acum, deoarece dorintele tale vor fi îndeplinite. Nu aveţi nevoie să continue să trăiască în spatele unei uşi închise, departe din exterior [...]


Citeşte mai mult ...


Trilogy 100% Organic Rosehip Oil - Amazon Limited Edition