ulei de seminţe de măceş este un hidratant natural. Uleiul are un miros greu şi merge pe lumina. Să se scufunde în piele rapid şi pot fi utilizate în cadrul produselor cosmetice sau doar. Deoarece aceasta să se scufunde în rapid, Acest ulei nu lăsa în urmă un sentiment gras. Ulei din seminţe de măceşe se crede că au capacitatea de a reîmprospăta [...]



16 ianuarie, 2010
NaturalWeb
Postat în
Tag-uri:


