Hva er nype Seed Oil?

NaturalWeb

Rosehip Seed OilNype frø olje er en naturlig fuktighetskrem. Oljen har en tung duft og går på lys. Det synker inn i huden raskt og kan brukes under kosmetikk eller alene. Siden det synker i raskt, denne oljen ikke etterlater seg en fet følelse.

Nype frø olje antas å ha evnen til å oppdatere og forynge, og inneholder vitamin C og E, lycopene, og essensielle fettsyrer. Det er et helt naturlig produkt, som er laget ved å trekke ut olje fra frø pods (kalt nype) som er igjen på rosebusker etter at bladene har blitt utgytt.

Dette produktet selges i mange former, inkludert kremer, lotion, ansikts-og massasjeoljer. Straight nype frø olje er trygt brukes på huden. Den lille mengden som trengs gjør det mulig å legge denne oljen til kremer og lotion og fremdeles få fullt utbytte.

Du kan kjøpe det som en 100% ren olje, som du bør gjøre for å oppnå full effekt, eller du kan også få det som en av ingrediensene i en fuktighetskrem eller krem.

Samlet, Det er muligens det mest nyttige skjønnheten hjelp. I tillegg til foryngende og konservering ungdommelig hud, nype frø oljer er nyttig i behandling av tørr sprø negler og skadet hår. Coloring og permanent wave løsninger ødelegge hårets naturlige glans og mykhet. Sjampo og balsam med nype oljer å behandle denne skaden.

Trilogy 100% Organic Rosehip Oil - Amazon Limited Edition


You can leave a response, or trackback from your own site.

One Response to “What is Rosehip Seed Oil?”

  1. jamile wehbe says:

    hello j'ai des cicatrices d'acne et des fois de l'acne kck vs me conseille je suis decourage par les medicaments merci de me repondre

Leave a Reply

Spam Protection by WP-SpamFree


Trilogy 100% Organic Rosehip Oil - Amazon Limited Edition