Mežrozīšu sēklu eļļa ir dabisks mitrinātājs. Eļļa ir smaga smarža un iet uz gaismu. Nogrimtu ādā ātri, un to var lietot, ievērojot kosmētika vai tikai. Jo tas izlietnes ātri, Šī eļļa neatstāj aiz taukains sajūta.
Mežrozīšu sēklu eļļa tiek uzskatīts, ka ir iespēja atsvaidzināt un atjaunot, un satur vitamīnus C un E, likopēns, un neaizstājamas taukskābes. Tas ir pilnīgi dabīgs produkts, ko iegūst, ekstrahējot eļļu no sēklām pākstīs (sauc mežrozītes) kas paliek uz rožu krūmiem pēc lapas ir novietnē.
Šī produkts tiek pārdots daudzās formās, tostarp krēmi, losjons, sejas un masāžas eļļas. Taisni mežrozīšu sēklu eļļa ir droši lietot uz ādas. Neliels nepieciešamais apjoms ļauj pievienot šo eļļu krēmi un losjoni un vēl saņemt pilnu pabalstu.
Jūs varat nopirkt to, kā 100% tīra eļļa, kas jums jādara, lai sasniegtu pilnīgu efektu, vai jūs varat arī saņemt to kā vienu no mitrinātājs vai krējuma sastāvdaļu.
Kopējais, tas ir iespējams, visnoderīgākā skaistums atbalsts. Papildus atjaunojoša un saglabāt jauneklīgu ādu, mežrozīšu sēklu eļļas ir noderīgi ārstējot sausās trausli nagi un bojātiem matiem. Krāsas un ilgviļņi risinājumi iznīcināt mata dabisko spīdumu un mīkstumu. Šampūni un kondicionieri ar mežrozītes sēklu eļļu ārstēt šo kaitējumu.



NaturalWeb
Posted in
Tags: 



hello j'ai des cicatrices d'acne et des fois de l'acne kck vs me conseille je suis decourage par les medicaments merci de me repondre