מה זה שמן זרעי rosehip?

NaturalWeb

Rosehip Seed OilRosehip שמן זרעי הוא קרם לחות טבעי. שמן יש ריח כבד והולך על האור. הוא שוקע לתוך העור במהירות והוא יכול לשמש תחת קוסמטיקה או לבד. מאז אותה שוקעת במהירות, שמן זה לא משאיר מאחורי תחושה שמנונית.

Rosehip שמן זרעי הוא האמין כי היכולת לרענן להצעיר, מכיל ויטמין C ו-E, ליקופן, ועל חומצות שומן חיוניות. זהו מוצר טבעי לחלוטין, אשר נעשה על ידי שאיבת הנפט מן תרמילי הזרעים (קרא rosehip) אשר השאיר על שיחי הוורדים לאחר העלים נשפכו.

זה המוצר הוא נמכר בצורות רבות, כולל קרמים, תחליב, הפנים עיסוי שמנים. זרע סטרייט שמן rosehip משמש בבטחה על העור. כמות קטנה זקוקה מאפשרת להוסיף שמן קרמים ותחליבים ועדיין לקבל את מלוא התועלת.

אתה יכול לקנות את זה בתור 100% טהור שמן, אשר אתה צריך לעשות כדי להשיג אפקטים המלא, או שאתה יכול גם לקבל את זה בתור אחד המרכיבים של קרם לחות או קרם.

בסך הכל, זה אולי סיוע היופי שימושי ביותר. בנוסף ל התחדשות ושמירה על עור צעיר, זרעי שמנים rosehip שימושיים בטיפול ציפורניים שבירות יבש שיער פגום. צביעה פתרונות גל קבע להרוס לזרוח הטבעי של השיער ואת הרכות. שמפו מזגנים עם שמנים זרע rosehip לטיפול זה נזק.

Trilogy 100% Organic Rosehip Oil - Amazon Limited Edition


You can leave a response, or trackback from your own site.

One Response to “What is Rosehip Seed Oil?”

  1. jamile wehbe says:

    hello j'ai des cicatrices d'acne et des fois de l'acne kck vs me conseille je suis decourage par les medicaments merci de me repondre

Leave a Reply

Spam Protection by WP-SpamFree


Trilogy 100% Organic Rosehip Oil - Amazon Limited Edition