چه Rosehip روغن دانه?

NaturalWeb

Rosehip Seed OilRosehip روغن دانه یک مرطوب کننده طبیعی. نفت بوی سنگین می رود و در نور. آن را به سرعت و به پوست غرق می تواند در زیر مورد استفاده قرار لوازم آرایشی یا به تنهایی. از آنجا که غرق در سرعت, این روغن می کند پشت سر احساس چرب را ترک نمی کند.

Rosehip روغن دانه اعتقاد بر این است که توانایی و تازه کردن جوانی از سر گرفتن, و حاوی ویتامین های سی و الکترونیکی, لیکوپن, و اسیدهای چرب ضروری. این محصول کاملا طبیعی است, است که با استخراج نفت از غلاف دانه ساخته شده (rosehip نام) که در سمت چپ در بوته گل رز بعد از برگ ها ریخته شده.

این محصول است را در اشکال مختلف از جمله کرم های فروخته شده, شویه, ماساژ صورت و روغن. گفتگوی rosehip روغن دانه با خیال راحت در پوست استفاده می شود. مقدار کمی مورد نیاز امکان اضافه کردن این روغن به کرم ها و لوسیون ها و هنوز هم به نفع کامل دریافت کنید.

شما می توانید آن را به عنوان خرید 100% روغن خالص, جایی که شما باید در دستور کار برای رسیدن به اثر کامل آن, یا شما همچنین می توانید آن را به عنوان یکی از مواد تشکیل دهنده در مرطوب کننده یا کرم کنید.

به طور کلی, آن است که احتمالا مفید ترین کمک های زیبایی. علاوه بر زنده کردن و حفظ جوانی پوست, rosehip روغن دانه در درمان ناخن های خشک و شکننده و آسیب دیده مو. رنگ آمیزی و راه حل های موج دائم نابود درخشش طبیعی مو و نرمی. شامپو و تهویه با روغن دانه rosehip درمان این آسیب.

Trilogy 100% Organic Rosehip Oil - Amazon Limited Edition


You can leave a response, or trackback from your own site.

One Response to “What is Rosehip Seed Oil?”

  1. jamile wehbe says:

    hello j'ai des cicatrices d'acne et des fois de l'acne kck vs me conseille je suis decourage par les medicaments merci de me repondre

Leave a Reply

Spam Protection by WP-SpamFree


Trilogy 100% Organic Rosehip Oil - Amazon Limited Edition