Zer da Rosehip Seed Oil?

NaturalWeb

Rosehip Seed OilRosehip haziaren olioa moisturizer natural bat da. Olio astunak eta usaina du, eta argi doa. Larruazala hustubideak azkar eta behar pean erabil daiteke kosmetika edo bakarrik. Azkar batean, konketa geroztik, Olio hau ez ez bat greasy sentimendu atzean utzi.

Rosehip haziaren olioa dela uste da eta freskatu gaitasuna izatea gaztetzeko, dauka, C eta E bitaminak, lycopene, eta funtsezko gantz-azidoak. Erabat produktu natural bat da, den hazia lekak olioa erauzten egindako (izeneko rosehip) diren zuhaixka igo utzi dituzte hostoak eta urezkoak dira ondoren.

Hau produktua baten barne forma asko saltzen da, krema, Aurpegiko eta masaje olioak. Straight rosehip hazien olio segurtasunez larruazala erabiltzen da. Kopuru txiki egiten du, behar olio hau posible gehitzeko kremak eta lozioak eta oraindik lortu prestazioa osoa.

Gisa eros dezakezu 100% purua olioa, bere ondorioak lortzeko zein egin behar duzu, edo ere lor dezake edo krema moisturizer osagai bat bezala.

Oro har, seguru asko da gehien erabilgarria edertasuna laguntzak. Horrez gain gazteentzako azala Gaztetu eta kontserbatzeko, rosehip hazien olioak dira, hauskorren iltzeak eta kaltetutako ile lehor tratatzeko erabilgarria. Koloreztatzen eta olatu irtenbide iraunkorrak suntsitu ile natural distira eta leuntasuna. Xanpuak eta egokitzaileak rosehip hazien olioak tratatzeko kalte hau.

Trilogy 100% Organic Rosehip Oil - Amazon Limited Edition


You can leave a response, or trackback from your own site.

One Response to “What is Rosehip Seed Oil?”

  1. jamile wehbe says:

    hello j'ai des cicatrices d'acne et des fois de l'acne kck vs me conseille je suis decourage par les medicaments merci de me repondre

Leave a Reply

Spam Protection by WP-SpamFree


Trilogy 100% Organic Rosehip Oil - Amazon Limited Edition