Hyben frø olie er en naturlig fugtighedscreme. Olien har en kraftig duft og fortsætter lys. Det synker ind i huden hurtigt og kan anvendes under kosmetik eller alene. Idet det synker i hurtigt, Denne olie ikke efterlader en fedtet fornemmelse.
Hyben frø olie menes at have evnen til at opdatere og forynge, og indeholder vitamin C og E, lycopen, og essentielle fedtsyrer. Det er et helt naturprodukt, der er fremstillet ved ekstraktion af olie fra frøbælge (kaldet hyben) der er tilbage på rosenbuske, efter bladene er blevet udgydt.
Dette produkt sælges i mange former, herunder cremer, lotion, ansigts-og massageolier. Lige hyben frø olie er sikkert bruges på huden. Den lille nødvendige mængde gør det muligt at tilføre denne olie til cremer og lotions og stadig få det fulde udbytte.
Du kan købe det som en 100% ren olie, som du bør gøre for at nå sine fulde virkning, eller du kan også få det som en af ingredienserne i en fugtighedscreme eller creme.
Samlet, Det er muligvis den mest nyttige skønhed hjælp. Ud over foryngende og bevare ungdommelige hud, Hyben frøolier er nyttige til behandling af tørt skøre bolte og skadet hår. Farvelægning og permanent bølge løsninger ødelægge hårets naturlige glans og blødhed. Shampoo og balsam med hyben frøolier behandle denne skade.



NaturalWeb
Posted in
Tags: 


hello j'ai des cicatrices d'acne et des fois de l'acne kck vs me conseille je suis decourage par les medicaments merci de me repondre