Què és l'Oli de Rosa Mosqueta de Llavors?

NaturalWeb

Rosehip Seed OilRosa mosqueta, oli de llavor de És un humectant natural. L'oli té una olor forta i se'n va la llum. S'enfonsa a la pell de forma ràpida i es pot utilitzar sota productes cosmètics o només. Des que s'enfonsa amb rapidesa, aquest oli no surt de darrere d'una sensació greixosa.

Rosa mosqueta, oli de llavor de Es creu que la capacitat d'actualitzar i rejovenir, i conté vitamines C i E, licopè, i àcids grassos essencials. És un producte totalment natural, que es fa mitjançant l'extracció de l'oli de les beines de les llavors (diu rosa mosqueta) que es deixen en els rosers després de les fulles s'han desprès.

Aquest producte es ven en moltes formes incloent cremes, loció, olis facials i massatges. Oli pur de rosa mosqueta de llavors és utilitzat de forma segura a la pell. La petita quantitat necessària permet afegir aquest oli a cremes i locions i tot i així obtenir el màxim benefici.

Es pot comprar com un 100% oli pur, que vostè ha de fer per aconseguir tots els seus efectes, o també es pot obtenir com un dels ingredients en una crema hidratant o crema.

Total, és possiblement l'ajuda de la bellesa més útils. A més de rejoveniment i la preservació de la pell jove, olis de llavor de rosa mosqueta són útils en el tractament d'ungles trencadisses i seca el cabell danyat. Solucions per pintar i arrissat permanent destruir la brillantor natural del cabell i la suavitat. Xampús i condicionadors amb olis de llavors de rosa mosqueta tractament d'aquest dany.

Trilogy 100% Organic Rosehip Oil - Amazon Limited Edition


You can leave a response, or trackback from your own site.

One Response to “What is Rosehip Seed Oil?”

  1. jamile wehbe says:

    hello j'ai des cicatrices d'acne et des fois de l'acne kck vs me conseille je suis decourage par les medicaments merci de me repondre

Leave a Reply

Spam Protection by WP-SpamFree


Trilogy 100% Organic Rosehip Oil - Amazon Limited Edition