What is Rosehip Seed Oil?

NaturalWeb

Rosehip Seed OilKuşburnu yağı təbii nəmləndirici deyil. Neft ağır iz var və yüngül gedir. Tez dəri daxil evye və altında istifadə edilə bilər kosmetika və ya yalnız. Tez-ci evye ildən, bu neft bir yağlı hissi unutmaq deyil.

Kuşburnu yağı yeniləyin və qabiliyyəti var güman edilir cavanlanmaq, və vitamin C və E olunub, lycopene, və əsas yağ turşularının. Bu, tamamilə təbii məhsul, olan toxum pods olan neft hasil tərəfindən qəbul edilir (kuşburnu çağırıb) olan yarpaqlar tökmək sonra gül kolları haqqında qalır.

Bu məhsul kremlər daxil olmaqla bir çox formaları satılır, losyon, üz və masaj yağları. Düz kuşburnu yağı təhlükəsiz dəri istifadə olunur. Lazım olan kiçik həcmdə mümkün bu neft əlavə edir kremləri və losyonlar və hələ tam pensiya almaq.

Siz kimi əldə edə bilərsiniz 100% təmiz neft, siz tam təsiri nail olmaq üçün nə etməli olan, ya da bir nəmləndirici və ya krem-ci maddələr biri kimi əldə edə bilərsiniz.

Ümumi, bu mümkün ən faydalı gözəllik yardım edir. Əlavə gənc dəri rejuvenating və saxlanılması, kuşburnu toxum yağları quru qırılan dırnaqları və zədələnmiş saçlar tedavisinde faydalı. Boyama və daimi dalğa həllər saç təbii parlaq və yumşaqlıq məhv. Kuşburnu toxum yağları ilə şampunlar və kondisionerləri bu zərər müalicə.

Trilogy 100% Organic Rosehip Oil - Amazon Limited Edition


You can leave a response, or trackback from your own site.

One Response to “What is Rosehip Seed Oil?”

  1. jamile wehbe says:

    hello j'ai des cicatrices d'acne et des fois de l'acne kck vs me conseille je suis decourage par les medicaments merci de me repondre

Leave a Reply

Spam Protection by WP-SpamFree


Trilogy 100% Organic Rosehip Oil - Amazon Limited Edition